Prodaja avtodomov

Zapriseženi Kamperisti - popotniki, ki imajo že naprej določenega cilja smo že dolgo, saj smo v majhnem doma narejenem avtodomu prepotovali že v prejšnjem tisočletju. Naš ubogi mali gasilček, kot so nas klicali, ker je bil rdeče barve je postal premajhen in presedlali smo se v pravi avtodom. Po izbiranju pravega, boljšega cenejšega, ugodnejšega, najboljšega  in dovolj visokega smo navezali stike z podjetjem GIOTTILINE in ga skušamo promovirati tudi v Sloveniji.


Naše podjetje je bilo že skoraj pod vodo. Ampak smo dovolj delovni, trmasti in vztrajali, da smo splavali in zopet delujemo bolj sproščeno in z velikim zanosom naprej.


Drugo podjetje ima podobno zgodovino in po nekaj letnem premoru se je tudi blagovna znamka GIOTTILINE  prenovljena postavila ob bok ostalih avtodomov. Tudi to podjetje zastopamo od letošnjega poletja in pomagamo izbrati pravega tudi na našem trgu.


Prodajamo avtodome priznanih proizvajalcev in GIOTTILINE www. avtodomi-primi.si

Ne veste komu zaupati pri transportu vašega tovora?

Pišite nam in nam zaupajte vaše želje in zagotavljamo vam, da bomo skupaj našli primerno rešitev za vas.POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PIŠITE NAM
 

KONTAKTIRAJTE NAS


 PRIMI D.O.O.


Grintovška ulica 35, 4000 Kranj, Slovenija
  
PE Savska cesta 22, 4000 Kranj, Slovenija
  

  

+386 5 908 25 03
  

primi.peter@siol.net